Statue of Liberty

N.Y.C.

Nogle billeder og lidt tekst fra vores besøg i New York. Kettu var som sædvanlig med os, her er hun på Hotel Manhattan At Times Square.

Beskrivelse

Turen til N.Y.C. skulle gå via Paris. Da vi kom ud i fingeren fik vi at vide at vi var blevet vippet af flyet til Paris fordi det var blevet overbooket. NÅ... Vi skulle henvende os i service afdelingen, hvor der ville blive fundet et andet fly som vi kunne blive sat på. Som kompensation fik vi 2x600 euro, ingen dårlig forretning 🤪! efter en halv time i service afdelingen blev der fundet et fly i Berlin som havde ledige pladser til N.Y.  vi blev så sendt en tur til Berlin. Vi blev 4 timer forsinket, men ca. 9000 kr. rigere + at vi fik spisebilletter 👍.

J.F. Kennedy Airport

Vi ankom sent om aftenen til vores hotel, men skulle alligevel ud på opdagelse.  Selv til langt over midnat er der et mylder af mennesker og liv omkring "Downtown", og med en form for hedebølge gik vi rundt og "glemte" at vi havde mistet 6 timers søvn!

Sejltur til Ellis Island

Vi kom rundt i New York ved brug af Subway hvortil vi havde udstyret os med metrokort.

Ankomsthallen på Ellis Island

Udsigt fra Empire State Building

Her er vi i Empire State Building. Jeg kan huske fra engang jeg var i Chicago at det klikkede i ørerne når det gik derop ad, det samme gjorde sig gældende her bare lidt mildere 🙃. Flot udsigt

Carpark

One World Trade Center

Det var så et lille udpluk fra turen til The Big Apple. Skulle jeg selv bo der ville jeg nok aldrig selv lave mad 😀, alt kan købes i store og små portioner. Eller gå ind og stoppe en masse mad kold/varm ned i en æske som derefter bliver vejet og betalt også kan du gå et sted hen at spise det 🤩.